VIDEO. Brad Pitt se alătură vedetelor care frecventează „biserica” fondată de rapperul Kanye West

-


Celebrul actor Brad Pitt s-a alăturat celebrităţilor (Katy Perry, Orlando Bloom, Courtney Love şi Busy Philipps), care au frecventat deja „slujba muzicală duminicală”, organizată de rapperul Kanye West de la începutul acestui an. „Sunday Service” este un eveniment pacifist care a devenit foarte cunoscut în rândul celebrităţilor din show-bizzul american.

Weekendul trecut, Brad Pitt a participat alături de Kim Kardashian la slujba muzicală duminicală iniţiată de soţul acesteia, rapperul Kanye West. Acesta a fost fotografiat de o admiratoare în momentul în care discută amical cu West, la finalul evenimentului, scrie portalul instyle.com.

Apariţia celebrului actor a făcut deliciul participanţilor care au avut şansă să se roage pe ritmuri muzicale cu acesta. Pitt a participat pentru a doua oară la Sunday Service.

În timpul serviciului religios, Kanye și corul au interpretat piesele „Mode Sicko” ale lui Travis Scott și „California Love” de 2Pac.

„Este doar muzică; nu există predici. Cu siguranță este un lucru în care crede el – Iisus – și există o atmosferă creștină. Dar nu există predici. Este doar o experiență creștină. Toți cei care vin doresc să se bucure de cor și de mesajele uimitoare despre dragoste, pentru a începe săptămâna cu bine”, scria Kim Kardashian, pe Instragam.

Citeşte şi:

Se întoarce vremea rea. Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii în 16 judeţe


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.