VIDEO. Lecție de viață pentru tineri de la un electrician automatist de 56 de ani: „Dacă te mulţumeşti cu puţin, întotdeauna vei avea puţin”

-


Lucian Pință, un electrician automatist, în vârstă de 56 de ani, a oferit un moment emoționat dar plin de învățăminte în show-ul „Cântă acum cu mine“.

El a interpretat piesa „My Way“ a lui Frank Sinatra şi a reuşit să ridice 91 din cei 100 de membri ai juriului. De asemenea, acesta a dezvăluit că şi-a dorit întotdeauna să facă muzică, însă i-a lipsit încrederea în sine şi, la îndemnurile tatălui, a devenit electrician, deşi nu a vrut acest lucru.

„Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu cântăreţ, numai cântăreţ, dar n-am avut 100% încredere în mine. Nu mi-am dorit să fiu electrician, sub nicio formă, dar tata mi-a spus că trebuie să am o meserie. Dacă te mulţumeşti cu puţin, întotdeauna vei avea puţin. Acesta este şi motivul pentru care am venit la emisiune. Dacă reuşeşti să-i ridici în picioare pe aceşti oameni înseamnă că poţi foarte mult. Am venit să ajung în finală, îmi doresc să trăiesc momentul meu de glorie“, a mărturisit Lucian Pinţă.

„Despre asta este vorba, despre emoţie, căldură, să simţim dragoste, vibraţie. Până la urmă există un destin şi trebuie să ai răbdare şi să-ţi aştepţi acest destin, iar în această seară aţi reuşit. Ne-aţi emoţionat până la lacrimi“, i-a spus Loredana, căpitanul juriului.

„Nu am clipit şi nu am respirat ca nu cumva să pierd ceva. Am văzut emoţie pură, am văzut adevăr uman care în scenă a devenit adevăr scenic. Am văzut şi am auzit oameni care suspinau. Sunteţi real, sunteţi adevărat“, i-a transmis şi Dana Dorian.

Citeşte şi:

Premierul Canadei, fascinat de „noua senzaţie” din tenisul mondial
Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.