Viorica Dăncilă, subiectul preferat al propagandei putiniste din România. „Este omul politic al momentului”

-


Site-ul Sputnik, unul dintre principalele canale ale  propagandei putiniste din România, a publicat recent un articol elogios la adresa premierul României, Viorica Dăncilă. Aceasta este descrisă drept un om politic al momentului şi un posibil candidat la prezidenţiale, pe portalul Sputnik.

 

„Este un nou succes diplomatic al premierului, care mai face astfel un pas spre ceea ce Sputnik a anunţat în repetate rânduri: Viorica Dăncilă este nu numai omul politic al momentului, dar şi cel mai probabil candidat la preşedinţie”, scriu jurnaliştii afiliaţi portalului Sputnik.

În acest sens, convorbirea telefonică dintre premier şi vicepreşedintele SUA, Mike Pence, este prezentată drept un „succes diplomatic important”.

„În momente în care Guvernul este ţinta unor atacuri dure, mai ales din partea preşedintelui şi a Opoziţiei, dar şi a unor grupuri din zona Justiţiei, premierul Dăncilă anunţă o veste care poate reprezenta un succes diplomatic important”, arată Sputnik.

Nu este prima oară când Sputnik laudă activitatea premierului. Oficiosul puterii de la Moscova a desemnat-o pe Viorica Dăncilă omul politic român al anului 2018, scrie mediafax.ro.

Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut joi o convorbire telefonică cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence. Discuţia a vizat evoluţia pozitivă a Parteneriatului strategic dintre cele două state, dar şi subiecte de actualitate din agenda internaţională.

Citeşte şi:

„Boala” Mariei Grapini nu are leac

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.